Abdur-Rahim's FotoPage

By: abdur rahim mohd zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hip Hop DJ on Ice

u are too bitch to be true la biatch
kabur...tah ape2 la botak amek gambor
botak n mad
View all 15 photos...
malam tadi kitorang (botak aka biatch, mad, kuwe n me) gi main ice skating kat ice rink univ. kali nih tak seramai cam arituh. banyak la skit space utk aku jatuh guling2. syok...haha. basah sey my ass ngan merah tangan pasal jatuh n then cover dengan pura2 pumping atas ice...sejuk woo. pedih lagik nih tapi ok la pasal second time main menatang alah nih takder la suck sangat macam sesetengah orang tuh...eh bukan! salah ayat...pembetulannye takder la suck sangat cam sorang tuh atau dipendekkan citer la...biatch of all time which is of course la saper lagik kan? paham2 la... tak paham? ok ah nama die botak...haha! u suck biatch!


Saturday, 19-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hip Hop Party

 
 
 
View all 10 photos...
Two weeks ago I went to Woody's wif kandos and mat to watch the rappers spit their shit...the performance quite impressive or in other words...off the hook!! Sori ah pasal gambar gelap sangat...di dalam kegelapan tersebut tersembunyi pak tam dan mak tam...muahaha sume orang kulit gelap kecuali kitorang (tak termasuk kandos pasal kulit die putih melepak bagaikan kulit era fazira)....sucks giler...kuang kuang kuang. nampak sangat kitorang dah sangap giler takder hiburan...sanggup sey lepak kat bar tgk rappers ngan black power diorang... foo shizzle my nizzle...bizzle n mizzle

P/s: Nama2 rappers tersebut = Searius, Meta4ce, RXC, Chase Manhatten n Street Pastor


Friday, 18-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
School of music workshop concert

pompuan yang pakai baju pelik tuh main instrument gayagm
fabulous performance by the students
kalau saper2 yang pernah tgk citer Raise Your Voice, ni ler contoh konsert cam dalam citer tuh..tapi takder la semeriah cam dalam citer tuh..huhu. tak banyak amek gambar pasal kamera nih bunyi die kuat sangat...so takut ganggu performance diorang lak kalau amek gambar byk2


Thursday, 17-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ohio Vs Michigan basketball game

 
 
 
View all 16 photos...
biler ntah mender nih...dah lufer dah tarikh die...bought the ticket for 5 bucks...n ohio kicked michigan's butt in this game...tak rugi le dok seat paling atas...seriously paling atas. belakang seat tuh adalah dinding....sucker tul kasik aku dok seat paling atas...nasib baik ader byk seat kosong kat depan2 so aku dok le kat seat kosong tuh...


Saturday, 5-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Haji 2005

brother kurik yang telah meninggal...meninggalkan columbus
makanan2 yang ader ini takder satu pon yang aku masak
tuan rumah sedang mengajar tetamu cara menyenduk air minuman
View all 14 photos...
Ni sume gambar2 time jamuan hari raya haji masa kat rumah blake...a lot foods...tersangat2 la byk sampai kembung perut gue telan makanan sampai pingan2 tuh pon gue telan (goreng pon sodap)


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net